Om Bandtec / Företaget

Våra kundrelationer skall bygga på ett stabilt samarbete och en hög servicenivå

Bandtec är specialisten på drivremmar och transportband

Som kund hos oss kan vi erbjuda snabba leveranser, hög servicenivå, ökad tillgänglighet samt en nära relation.
Våra relationer till kunderna bygger på ett stabilt samarbete och en hög servicenivå. Bandtec i Kalmar har egen tillverkning, helt efter kundernas önskemål. Vi utför kompletta installationer och kan därför erbjuda totala lösningar av skräddarsydda produkter, från idéstadiet till färdig installation på plats.
Våra kunder återfinns inom alla typer av industrier: Sågverk, golv och möbeltillverkning, livsmedel, kuvert och emballage, maskinbyggare, kraftöverföring m.fl.

Vår historia

Bandtec AB grundades ursprungligen 1994 i Kalmar av Dick Jonsson tillsammans med Bengt Jonsson. Inriktning från början var mot service och montage. Årsvis fram till dagens datum har en regelbunden expansion rullat på. Företagets affärsidé idag är att vara en kundanpassad leverantör av transportband, drivremmar och transmissioner med heltäckande utbud mot marknaden. Snabb service, lagerhållning och med kunden i centrum. Våra relationer till kunder och leverantörer ska bygga på ett stabilt samarbete. Kreativitet, kompetens, delaktighet, snabb service och personligt ansvar hos varje medarbetare är grunden för företagets totala kvalitet.

Vi är Habasit-partners

Som Habasit Partner arbetar vi i samarbete med Habasit.
Detta innebär större lagerhållning, utökad tillverkning, specialapplikationer, teknisk support, försäljning och service.